دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه بررسی تغذیه سالم در مدارس در دانشکده تغذیه و علوم غذایی
برگزاری جلسه بررسی تغذیه سالم در مدارس در دانشکده تغذیه و علوم غذایی

به گزارش روابط عمومی دانشکده تغذیه و علوم غذایی، دکتر "سیاوش باباجعفری" رئیس دانشکده تغذیه و علوم غذایی هدف ازبرگزاری این جلسه را هماهنگی درخصوص بهبود وضعیت تغذیه سالم در مدارس بیان کرد و گفت: بررسی پایگاه تغذیه سالم در مدارس در راستای اجرای برنامه کنترل و برنامه جامع پیشگیری، کنترل اضافه وزن و چاقی در کودکان و نوجوانان است.

او افزود: پتانسیل این دانشکده و اعضای هیات علمی در زمینه های همکاری از قبیل تهیه ی میان وعده سالم با ارزش غذایی مشخص در حوزه آموزش، تهیه جزوه، تهیه پمفلت و دوره های آموزشی، کارهای پژوهشی و تولید محصولات آموزشی توضیحاتی ارایه نمود.
دکتر " عبدالحمید مصلی نژاد" معاون پشتیبانی دانشکده تغذیه و علوم غذایی گفت: این دانشکده آمادگی هر گونه همکاری جهت کمک به تغذیه سالم در مدارس را دارد و تاکید داشت که کارگروه مشخصی در آموزش و پرورش تشکیل، تا نیاز سنجی های لازم صورت گیرد./ف.نوروزی فرد
نظر دهید